Mot stallet

Slutade skolan redan klockan 10 idag, så ska snart dra mig upp till stallet för att rida och fixa klart allt där. Idag ska jag och Grodan rida ut, ska bli mysigt! Speciellt nu när snön börjar smälta så att man kan ta sig  någon annanstans än de "stora" vägarna där vi fått rida de senaste månaderna!

Denna veckan ska Grodan få gå lite lugnare, blir därför ingen hoppning på onsdag. Hon har gått väldigt mycket tränings och kvalitetspass det senaste och eftersom hon inte är så gammal så är det viktigt att låta henne få återhämta sig och låta hennes nya lärdomar sjunka in i huvudet. Hon utvecklas så mycket hela tiden, så jag vill inte ta ifrån henne glädjen hon har i att vilja lära sig.


Veckan ser därför ut;
Tisdag: Uteritt
Onsdag: Uteritt
Torsdag: Uteritt
Fredag: Dressyrträning för Christian
Lördag: Uteritt
Söndag: Uteritt

Som ni ser så är det uteritt i stort sett varje dag, arbetet här är varierat men kravlöst. Hon ska få gå ut i skogen och ha kul få arbeta fysiskt utan att behöva använda huvudet för mycket. Dessutom ska det bli väldigt fins väder i veckan så jag ska föröska låta henne gå ute lite längre på dagarna denna veckan. Tror det kommer vara bra för henne.

Sedan har det blivit en ändring i tävlingsplaneringen. Vi skulle egentligen tävlat i Varberg vecka 13, men denna har vi strykt. Hon har ju sparkat i transporten en hel del och vi vill inte åka iväg så långt utan att veta att hon lugnat sig. Blir jobbigt om vi måste lasta ur flera gånger på vägen. Istället blir nästa tävling vecka 15 som det ser ut nu, det ser tomt ut på tävlingar innan det tyvärr.


Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0