I´m alive and I´m here!

Jag lever, även om det varit stendött här ett bra tag! loggade in idag för första gången sedan innan sommarlovet, och fick se att ni faktiskt fortfarande är ett gäng som slänger in en blick här då och då. Härligt att ni är så trogna!

Sommaren har varit hektisk, minst sagt. Jag har jobbat i stortsett sedan studenten (jobbar på Handelsbanken i Skövde) och sedan kom jag precis hem från en vecka på Mallorca. Sammanlagt har jag varit ledig 6 dagar sedan studenthelgen. Nästan så det blir skönt med skolan nu när den startar. Då får jag lite "ledigt". Börjar dessutom på högskolan, ska läsa ekonomi. Blir nog kul, imorn är det iaf första dagen, lite nerver känner man ju av.

För Grodans del har sommaren varit lugn. Hon har haft sammanlagt tre veckors vila utspritt. Tror det var bhra för henne. Men nu är hon på gång igen. Tävlingar är det dock inte speciellt gott om, och det kommer bli en hel del långa resor för att tävla i höst. Detta ställer dessutom till det med det m¨ål som satts upp för iår, dvs att kvala MSV B. Det finns nämligen inte speciellt mycket tävlingar med kvalklasser och ska man rida dem tävlingarna får man åka LÅNGT!!! Väldigt trist, men vi får göra vårt bästa.

Ska försöka hålla lite bättre uppdate här, för er skull, för ni är så guliiga och kikar in här!


KRAM!!!

RSS 2.0